Röviden rólunk

Eredetileg két technológiai világban dolgozó férfiúcska vagyunk, idő közben csatlakozott hozzánk Máté, így hárman vagyunk már technológiai világban dolgozó férfiúcskák. Soma designer, Lali és Máté pedig fejlesztők, szóval lesz bőven kliens oldali téma, valamit azt is érdemes még róluk tudni, hogy mind a három Apple “fan”.

Rólam

Lali

Hi, hi! A nevem Kovács Lajos (Lali, diwiny_). Egy pár év fejlesztői tapasztalattal mögöttem, jelenleg Tech Team Lead pozícióban tengetem napjaimat egy nemzetkőzi berkekre törő, király cégnél (Innonic). Somával és Mátéval itt ismerkedtünk meg. Sokáig Back-end poziban dolgoztam, de a Front-end mindig is közelebb állt a szívemhez, valamint ezelőtt nem Full-stack-ként profitáltam a kettőből, hanem csak mint Front-end fejlesztő dolgoztam. A vas amint dolgozok egy Macbook Pro 13 2017, Ipad Air 2 és egy asztali gépecske ahol 80%-20% eloszlásban Linux és Windows található.

Soma

Soma UI designer / grafikus, felhasználói felületeket tervez embereknek. Lelkes hobbi frontendes, akinek szíve ügye, hogy közelebb hozza a designt és a fejlesztést. Kalandozásairól a uithings.hu blogon is olvashattok! Twitter: @szs0ma Vas: 2017-es MacBook Pro 15 és persze PC.

Máté

Full-stack fejlesztő, aki szeret menő technológiákkal dolgozni és azokról minden mennyiségben tanulni. Twitter: @m4ttty Vas: Macbook Pro 2017 13’

License

Creative Commons License